menubutton
trigger

 

1200

16 september opent Time Out haar deuren voor Toxic. Een top locatie in Brabant en zeker een van de mooiste clubs van Nederland.

 

Time-Out is voor Toxic de perfecte locatie. Gratis voor de deur parkeren op het eigen parkeerterrein van Time-Out. Bij binnenkomst tref je meteen een royale omkleedruimte met voldoende XL lockers. Als je alleen een jas kwijt wil zijn er munt lockers, zodat het verkleden op zich al een feestje is.

 

Na het passeren van de doorbitchen kom je op Time-Out square, met diverse kleding & gadgets stands, glitter en glamour girls, latex shiners  en voor de inwendige mens een snack corner.

 

The Outrageous Main

In deze zaal hangt onder andere een unieke ”Kinetic L.E.D. Chandelier” waarin 3D visuals getoond worden en dat in alle mogelijke kleuren zodat bij iedere sfeer een ander dak kan worden gebruikt. Naast de dikke L.E.D. lichtshow (uniek in Europa) hangen er 3 lasers, diverse CO2 & Confetti kanonnen en hangen er 30 scans en 20 movingheads rond de dansvloer. Ook beschikt deze zaal over 3 beweegbare podia.

 

Het pareltje van de zaal is de “Zero Gravity Dancefloor”. Deze unieke attractie zit ingebouwd in het grote middenstuk van dansvloer en kan volledig bewegen op het ritme van de muziek of plots naar beneden zakken. Time Out is de enige locatie in de wereld die beschikt over deze techniek. Op de een of andere manier raak je daarbinnen altijd verdwaald, terwijl het een perfect ronde arena is.

 

Met namen als Marcello, Sjaak Koning, Ed Mission, Ruben Vitalis, Renji en da Dominator staat er een fantastische en uiterst gevarieerde line-up. Dance liefhebbers kunnen hun geluk hier op.

What’s NXT?

Voor de liefhebbers van techno hebben we deze editie wel een hele gruwelijke techno area.

Samen met een beuker van een line-up, een spectaculaire lichtshow, lasers en nog veel meer zorgen we voor een unieke muzikale ervaring die de intensiteit van de verborgen betekenis in het woord RAVE toont. The NXT heeft dat grote rave gevoel. Hier zal de rauwe donkere underground sfeer en de intoxicated techno sound van WenDee, Remco, Brasco en Perry Owens de boventoon voeren. Een nacht waarin alle zorgen verdwijnen en ons lichaam naar de speakers wordt getrokken. Als je van techno houd mag je dit zeker niet missen.

Dirty Sound Café

Dirty Sound is een oude bekende in de erotische party scène waar zij haar naam stevig gevestigd heeft. Een bewezen succesvol concept voor een geslaagd feestje! Opwindende groovy club en techhouse beats uitgevoerd door Dj’s Pedro & Vitto en vaste gast DJ's, allemaal met passie voor hun muziek en hun publiek. Laat je verrassen en geniet in een sfeervolle, gezellige, luxe setting waar de legendarische sounds van Dirty Sound het publiek doet opzwepen en waar intimiteit & sensualiteit samen komen!

The Smokin beach….

Overdekte verwarmde rookruimte met uitzicht op het strand…

Dat kan alleen bij time-Out.

PRIVACYVERKLARING

©Copyright WD - Toxic Fetishparty 2023.
All rights reserved.
Toxic-Fetishparty is een event van RonaH-Events

The Smokin beach….

Overdekte verwarmde rookruimte met  uitzicht op het strand…

Dat kan alleen bij time-Out.