Time-Out is voor Toxic de perfecte locatie. Gratis voor de deur parkeren op het eigen parkeerterrein van Time-Out. Bij binnenkomst tref je meteen een royale omkleedruimte met voldoende XL lockers. Als je alleen een jas kwijt wil zijn er munt lockers, zodat het verkleden op zich al een feestje is.


Na het passeren van de doorbitchen kom je op Time-Out square, met diverse kleding & gadgets stands, glitter en glamour girls, latex shiners  en voor de inwendige mens een snack corner.

The Discotheque

In deze zaal hangt onder andere een unieke ”Kinetic L.E.D. Chandelier” waarin 3D visuals getoond worden en dat in alle mogelijke kleuren zodat bij iedere sfeer een ander dak kan worden gebruikt. Naast de dikke L.E.D. lichtshow (uniek in Europa) hangen er lasers, diverse CO2 kanonnen en hangen er 30 scans en 20 movingheads rond de dansvloer. Ook beschikt deze zaal over 3 beweegbare podia. Met namen als Marcello, Sjaak Koning, Ed Mission, Francois, Ruben Vitalis, Renji en da Dominator staat er een fantastische en uiterst gevarieerde line-up. Reken er maar op dat alles uit de kast gehaald wordt zodat jij als bezoeker de best mogelijke ervaring krijgt. 

Techno in The NXT

Voor de liefhebbers van techno hebben we deze editie wel een hele gruwelijke techno area.

Samen met een beuker van een line-up, een spectaculaire lichtshow, lasers en nog veel meer zorgen we voor een unieke muzikale ervaring. In The NEXT ervaar je het grote rave gevoel.


Hier zal de rauwe donkere underground sfeer en de sound van Techno TR1 waar Wendee, Jack Black, Brasco, Ian Barras en Perry Owens de boventoon voeren. Als je van techno houd mag je dit zeker niet missen.

Dirty sound in The Club

Dirty Sound is een oude bekende in de erotische party scène waar zij haar naam stevig gevestigd heeft. Een bewezen succesvol concept voor een geslaagd feestje! Opwindende groovy club en techhouse beats uitgevoerd door DJ Pedro & Vitto en vaste gast DJ's, allemaal met passie voor hun muziek en hun publiek. Laat je verrassen en geniet in een sfeervolle, gezellige, luxe setting waar de legendarische sounds van Dirty Sound het publiek doet opzwepen en waar intimiteit & sensualiteit samen komen!

The Deep House Café

Deephouse area met natuurlijk Dj Anthny. Kom intens genieten van zijn eigentijdse set. Jullie zorgen voor de dance entertainment, Anthny voor de lekkerste sexy beats. 

Dress to impress!

Als je hoge eisen aan de dresscode stelt, dan moet je ook de gelegenheid bieden dat iedereen zich op een comfortabele manier kan omkleden. En dat doen Toxic dus. Een supergrote en sfeervolle lockerruimte, met voldoende XL lockers, zodat het feest als begint bij het omkleden.